Saturday, February 26, 2011

Just Say It!

kau nak tahu something tak . since aku kenal kau aku boleh senyum semula . kau yg menyinari hari-hari aku . aku anggap semua nya akan berjalan seperti biasa . aku happy sangat waktu tuu . dan sampai satu masa aku tak sabar . dan kita ...... permulaan mmg agk menyakitkan hati aku . pada waktu pertengahan masih lagi tegang . sekarang , beransur pulih . biasalah air ade pasang dan surutnya kan . kau tahu tak , mcm-mcm kite berkongsi pasal masa silam .. pada aku , past aku tu adelah hitam . menyesal sangat . sungguh jahat aku waktu itu . hanya memikirkan kesenangan dn kepuasan diri sendiri . apa yg kau tahu aku harap kau jgn bagitahu org lain terutama sekali tuan empunya badan . aku tknk ade musuh . dan rahsia kau juga aku akan simpan . kita masih dlm peringkat permulaan . mesti ade persefahaman dn juga kepercayaan . aku tahu bagi kau susahkan , tapi tak apa aku bagi masa . biar perlahan-lahan . kalau gopoh sgt benda lain pulak yg jadi . masa tu akan aku tunggu . memanglah , perasaan cemburu mesti ade . tipu sgtlah kalau ckp takde rasa sikit pun . lagipun , itu tandanya ________ . kita berkongsi setiap masalah mcm rasa tak ade ppe kan ? aku rasa itu yg terbaik untuk kau lebih kenal aku yg dulu . aku yg dulu tk mcm sekarang . sekarang aku dalam proses untuk berubah dari pelbagai sudut . kau masih syg dia kan ? sokayy sokayy * -,- perasaan tk boleh dipaksa . tapi kau kena ingat itu bukan mainan . dan jgnlah permainkan org . pffttt -,- aku buat jugak tapi dulu ahh sekarang dh tak . sebenarnyaaa tadi aku nak ckp lagi tapi apakan daya kredit aku tk mencukupi . byk sgt rahsia aku yg aku takut nk express kan . ahhhhhh sebab aku tahu akn mengguriskan hati pihak-pihak lain . dh ahh cukup sampai sini .

  • sayang kau , kau , kau , kau , kau , kau
  • maaf atas penggunaan kata KAU :)
  • harap kau faham situasi aku .

No comments:

Post a Comment