Friday, April 8, 2011

Random 2

WHAT DAY IS TODAY?
IT'S FRIDAY or versi melayu JUMAAT!
Salam sekalian creatures, :)

Actually Yaya baru balek dari tuition dekat SRI UDA tahuu di mana? spot me dekat bilik err lupa -.- , woot woot macam biase lah kan muka yaya , adlia dengan aten mesti dekat meja depan sekali . sorry ye kalian yg terpaksa mengalah . tapi so bad , time balik mesti kiteorg last sekali sebab kena tunggu classmates lain keluar bilik dulu . haih , sabar jelah sabar kay :)

pikir aku 'hot' ke? mana ade panas . aku gedik? ahh so what! ye saya tahu amat menjengkelkan . kalau lah Athirah tgk nie mampuih saya kena kutuk dgn dia sebab dia tak suka saya buat muka *baldi please!

ni muka bila dh lapar campur dgn idamkan something . i will do this face when i want new things like shoes , clothes etc . ayah always ketuk my kepala when im doing this face . weird huh? kay enaff said .

Rindu arwah Ejad. Rindu maen comment dgn dia dekat mespes dulu , text dia semua lah rinduu :(..
*Al-Fatihah.

Tahniah netballers SSI tadi vs Seni heard 18-9 kan? congrats . hamek kau Aina syakira HAHA .

esok pi sekolah ah , sekolah ganti batal tapi ade latihan kawad for KOKO DAY. then , pi library buat presentation sivik. ehh half dead aku dibuatnya -.-

Qiiiii , mana kau ni ahh? reti habis reply text . ahhhh . online plissssss i wanna tell something!

\MAAF PENGGUNAAN KATA KAU . KBYESSSSSS :P/

3 comments:

  1. aisehhh cehh cehh . kak nad lagi comel ahh :D

    ReplyDelete
  2. Hahaha mengelak , tengah cite pasal dayah kan skang Hahahaha

    ReplyDelete