Monday, June 13, 2011

Selamat Hari Jadi yg ke-17

Yoww people! actually kan i dunnow what to say about his birthday today on 13 June 2011 . Well its on Monday and the first day of school aft 2 weeks holiday . what do you expect from me to post something long for him? Im busy with school , hw etc etc , Cehhh ade org merajuk lettew. Lidd sorry lah this post not gonna be long , bu for sure memberi seribu makna cewahh xD

Pudin , Me , B'day boy

Wishes from me to you :
Khaliq Aminuddin , semoga kau sentiasa dalam iman dan hidup kau diredhai Allah . syukur atas segala nikmat yg telah diberikan sebab dh bagi kau kesempatan hidup selama 17 tahun Alhamdulillah dh besar kan dh boleh cari calon isteri wewitt xD siapa lettew . Hope so yang kau dapat buat yg terbaik dalam trial and SPM nanti . Solat jgn tinggal , doa banyak-2 dekat kan diri dengan Allah only a few months left . aku pun bulan 8 nak Trial :O Hadiah ke pizza ke jgn fikir sekarang eh aku tgh pokai dh penh nanti aku bagilah kay kalau rajin . takpun aku bagi je buku revision SPM kat rumah aku ade byk nak satu? FREE! okay best of luck and once more

HAPPY 17TH BIRTHDAY :)
From : Dik Yah *geli je*
*angkat kening*

1 comment:

  1. hahahahhhahahahahahaah betul seribu makna ni THANK YOUUU :D

    ReplyDelete