Monday, December 12, 2011

Apa salahku di Twitter?

Assalamualaikum, *dalam nada rendah*
Terus masuk cerita eh?

- Kejadian ini berlaku dlm jam 130 pagi 131211. Tengah syok bertweet tiba-2 my twitter cant sign in. Dia sign out dengan sendirinya. I was like. whats wrong dude? Apehal benda alah ni? Bila masa aku sign out ni? Bodohlah!! And my tears started to flow down. Is there anybody just hacked me? Damn!!! U know damn? Memanglah kalau aku tahu siapa yg buat ni mmg aku cekik-2 dia. Nak kata aku ade bash orang or so what aku rasa takde kan, musuh? uhm, rasanya takde pulak. Cari pasal dgn orang? Kurang.. So whats wrong with you hah nak hack hack orang? ingat org suka lah? Kau kalau dh benci f2f je boleh tak? Its just driving me crazy lah wehhh!!

Kau nk hack aku skrg, knp tknk hack masa aku nak pmr dulu? knp wehh? apa yg tak puas hati sangat? I know i am single . If aku ade kacau bf korg, sorry lah eh kawan je kot. Tak hadap pun nak kacau bf korg tu or crush korang tu. Watlek ah sudah!! Kau ingat aku ni twitfamous ke hah korg nk hack-2? Nak kata aku pernah trend takpernah pulak. Nak kata whole Malaysian kenal aku takjugak!! srsly get a life, gimme back my old twitter i just love mine! Its all my tweet my business, kalau terasa dgn tweet aku tu unfollow sudah ah, kn dh ade button susah sgt nak tekan? susah ke? kalau susah meh aku ajar. Pergi kat prof org tu pastu tekan je unfollow.

Aku sombong? yelah, jgn ingat semua org nak friendly sgt lah kan. Mana aku kenal aku tegurlah. Kau tak suka aku unfollow jelah!! lagi satu, aku tkpernah ckp 'fuck' dekat orang so sesiapa yg bodoh sgt ni reply mention org tulis fuck? Takpasti lah kalau one of my followers pernah perasan. Nak buat acc baru? kau ingat senang nk kutip lagi followers yg jau dh kamceng? susah bro!! Nak kata takde org tahu pw aku! ah dem dem dem!!!!

Kepada followers yg dikasihi, sorry yg teramat sbb takdapat jadi follower yg setia, follower yg active lagi & follower yg selalu retweet korang. To my 483 followers iloveuguys much :*. Haih, tweet dah 17,000 takkan aku nak tinggalkan mcmtu kan? I am so sorry.

Kepada orang yg hacked aku ni, fb aku ade so kau message jelah eh!!! i will not reveal u. Get a life!! Mind ur own business, jgn kacau hidup orang.

Kepada Lyana Aniera, thanks bagi support kat aku semalam :( aku tahu kau masih mampu tolong aku waktu macamni walaupun kau bukan org pertama yg aku cari. XOXO. Aku dh uat report kat twitter, kalau ade jodoh aku jumpalah balik kau kat twitter eh? kalau tak , hmmmm tengoklah sama ade nak buat acc baru ke tak.

Kepada 'someone' sorry lah eh. You ckp phone lama takbunyi segala kan? Doesnt u appreciate what i've been doing all this while? Saying others pretty just make me insecure all the time. I am sorry for what i had done. We got our own way now. See you soon :*



I miss you seriously, i miss you :(
Ya Allah kuatkanlah hati hambamu ini dengan dugaan yg telah engkau berikan. Moga ade faedah di sebaliknya. Toodles :D

Heart crying,
Hidayahxx

No comments:

Post a Comment