Monday, December 19, 2011

My love, Aishah

Hai, Assalamualaikum semua,
Hello apa habaq semua? Sihat sihat dak? Alhamdulillah saya di sini sedang resah&gelisah. Jantungku berdegup kencang dupdapdupdap phewww -__-" So hangpa semua lihat tak title tu? 'My love, Aishah' EEHEH. Aishah tu my lovely cousin i love her so much & to the max forever insyaAllah :D

So Aishah ikut yaya balik lepas kiteorg punya kem Addmath!! OMG! Addmath? srsly? woww!! phewwww . My camp selama 4 hari dekat uniKL. I got the chance to meet Lyana, Atikah Laili , Rifqi , Alip Fitri , Ijat!! Hurmmmm & my ex senior masa kat SRAB. Omg! awkward kot masa ade org tanya aku soalan addm terus jawab 'awk, sorry kite baru f3 HEHEHE *mukaseposen* Yeahh! addm susah? mungkin susah bila di sekolah, mana taknya kat sini yaya terus dapat easy addm mana yg faham bolehlah masuk. Yang takfaham amek kau yaya tidur okay buat malu je -__-" kepala main joget-2 depan belakang kanan kiri. Haihhh, nasib ade bahu okay ehehh Lyana mwah :-* Paling best kat sana ade wifi!! semua pun kemain lah kan sambil bljr smbil tweeting amboi korg tumbuk nak? jkjk. I was enchanted to meet you that night thank you. Ade jodoh kita jumpa lagi. Siapa dia? diam diam sudah kan? eheheh *kenyitmata*

So, at 5 Dec masatu birthday Nani & i was like omg!!! birthday Nani aku lupa acane ni? Nak text kredit wa kosong so cepat-cepat tweet eeeheh tweet? even adik aku takde twitter atleast wish kan? korg hado? :p So happy belated birthday my dear sissy,Nur Hannani. Keep on the hard work fr ur upsr next year :) My pray on you. Next,my Afif's birthday is on 7th Dec :D Haii afif!! Happy 13th birthday. Goodluck in your life & wishing you all ze best my bro. I love you both to the bits ♥ :-*

Aishah spent about 5 days w me at my house . HEHEHEH i love lah shaaaa. kiteorg tengok movie jorrr kerja tidur lambat bangun lambat main UNO,sticks segala tu. Haihhh i miss that moment k? lain kali bwk Timah pulak tau? boleh hang-out sama sama. we're cool liddat xD

Siang tu kiteorg pergi JGCC teman Anaqi nak swimming so kiteorg ikut jelah. semua taknak mandi sebab malas kan. So apelagi me camwhoring lah wee~ im so hot so hot!! opss please NO8 . gambar saya mesti yg paling banyak i just dnt know why cehh cehh cehhh ;p padahal suka mwehee :) Malam pulak dinner dekat Nando's omg!! Nando's alwys be my favie all the time. Sauce from le kitchen? tempting. Note : to my future boyfriend, kalau date dgn saya bwk lunch kat Nando's k? I will love u so much. Woii!! sian bf kau tuu aiyokk sayang tak? sayang tak? kalau sayang belanja lah. Dah, byk sgt bebel & penat nak type. Enjoy the photos!! :-*














With love.
hidayahA

No comments:

Post a Comment