Monday, March 14, 2011

Aku tunggu T.T


hello earthlings :D
kau tahu hari ni phone aku tak bunyi ? pagi tadi je si Khaleq call mengacau aku haha . lepastu dh tkd bunyi lagi . aku mcm nak baling je phone tuu . selamat skrg phone tu dh masuk lubang jamban . percaya tak? *kidding takd org ke nk text aku ? aku tahu aku siapa . siapalah aku kan ? serious cakap aku lebih rela minggu ni sekolah dari duduk rumah mcm hape kan . bila fikir nk keluar aku fikir byk kali , hw aku yg menggunung . tapi aku nak jumpa kawan -2 aku ahh . Selasa anamira ajk keluar . rabu adah pulak . khamis aku dh gerak melaka . perghh -.-

masalah masalah , negara Jepun nya lagi . masalah dunia . krisis sana-sini . aku rasa kan , tu yg effect nye dekat fb . kalau siapa punya yg laju tu maik ahhh Alhamdulillah . aku punya lambat mcm siput sedut yg nak dihisap tknk keluar hampehh -.- sekarang aku tgh buat hw math . agama pembetulan aku dh settle . soalan yg 3 set tu esok je ahh ;D

bangga lah siot :P

  1. hidayahrawr:

    SSI PREFECTS! I LOVE THEM . REBLOG IT IF YOU’RE AN SSI-AN

  2. farahjoyy liked your photo:SSI PREFECTS! I LOVE THEM . REBLOG IT IF YOU’RE AN...

siapa rasa dia budk SSI reblog ahh ape yg aku hantar ni hekhek =p

Tuntasnya , aku tunggu org text aku ahh . aku baru topap nie mweheheh :) kalau tiada yg sudi takpe ahh . ehh esok aku nk g lib lepastu fly awayyy mwihihi. nk bodek ibu supaya aku boleh jumpa Anna sayangg muahhaaa lama tk jumpa that pretty gilr woahh :) rinduu diaaa . afif teman yaya okay?
-
-
-
-
ni diaaaaa

diaa diaa cantik kan? Nanam kiteee ♥

- JUST WAITING , ASSALAMUALAIKUM!-

12 comments:

  1. ahahah sebab kau yg reblog beb :)

    ReplyDelete
  2. yg aku nmpk kau je haahah :) yg lain malas kot siapa jeh aku ni aahah

    ReplyDelete
  3. ek eleh kau kn maket ,
    tk cam budak tu :P

    ReplyDelete
  4. ahaaa maket lah sgt farah oi hikhik
    siapa budk tu wehh ? ;D

    ReplyDelete
  5. ntah lh kau rase sape ?
    kahkah aku dh deactive fb ,
    chat kat cni pon jd aa eah :P

    ReplyDelete
  6. mueheee , tahu takpaa . wah deactivate siot . utk pengetahuan fb skrg lemm lemm lemm nk mampus! bapak ah kan nyirap tahu tk . kau dh tak rasa . aku kena rasa haha

    *siapa ek? ;p

    ReplyDelete
  7. haha kn esok fb *konon* nye dh tade .
    yg psal dak maket tu , tade sape lh :P

    ReplyDelete
  8. AHAAA lol lol lol iyo lah kau? tade? siyesss hikhikhik
    farh , nk numb kau boleh? boleh gossip HAAHA

    ReplyDelete
  9. haha can can .
    tp camne aku nk kasi liao ?
    --'

    ReplyDelete
  10. hahhh okay okay nanti aku bagitahu mcm mana

    ReplyDelete