Friday, May 20, 2011

Goodbye , social life :)


Uhukss uhukss atas meja ruang tamu sambil baca agama and minum Nescafe , rasa nk update blog kay rindduuu tangattt tangattt muaksss :*muka aku? nk kemana? godai lah hahaah , kemain berangan dengan wc pheewittt ite bosan sangat , nk peluk sikit? kay gatal . so let's hear the story that I want to shared :)

MUKADDIMAH

Haiii semua , hari ni dh hari Sabtu , esok Ahad , esoknya Isnin . cepat kan? mid year exam pun dah mula . segala pengorbanan perlu dilakukan . semua yg menjadi keseronokan perlu dilepaskan selama 1 week agar setiap ape yg Yaya harapkan tercapai #cewahh Ehemm haii haii kertas putih PPD yg berpage page , selamat berjumpa dh berdatting dgn Yaya nanti *angkat kening kenyit-kenyit . Ibu suruh stop online dn ber-blogging , saya takut . takut rindu sampai selera makan tak ade , tidur tk lena . mcm mana ni? Ohh , Yaya kene kuatkan hati . tabah! tabah! Yaya tknk lepaskan tapi terpaksa sangat T.T

Lepastu kan mesti rindu kan dengan social life? rindu nak online sampai malam-malam sampai semua nk lebam . skype dgn org tersayang . w-t-w dgn bebudk yg sengal buat Yaya semakin bernafsu taknak tidur , istighfar istighfar . then then bangun tidur nak pergi sekolah badan longlai je mandi pun rasanya mcm tak basah , pakai stokin agknye sebelah je . tie pun tk smart mcm selalu , selekeh je . masuk keretaaa tupp tuppp tumbang sambung tidur zzzzz -.- Kemon lah kemon mcm mana ni? Kusutttttttttttttttttttttt

Yeah , this is killing me . but what to do? i don't want to take risk . takkan sebab ni aku tak belajar kan . tknk slip aku tetibe selit tanda MERAH and ade C malu kayy maluuu -.- kawan kawan semua pandai , atleast B pun aku tk kesah tpi jgn ahh 70 je arghhh , help me! hardly to breathe. Bila masuk bulan May je every year semua jadi kalut jgn sampai kelaut sudh . semua nk kena readyy untuk exammm exammm Examm EXAMMM! cuak tak ? cuak kan ? oh kay aku lagi 10 kali ganda cuak sebb aku tk berapa nk pandai even kelas first sedih kan? nak nangis kay sudh cukuppp cukuppp #gedik

next week punya Exam memg semua membunuhku . dh ready dh nk shoot dgn accurate yg mana agak-agak aku taktahu . itu yg paling ready sbb tkpyh berlatih , shoot je mana-mana rasanya mcm best . tpi ingat Sejarah jgn mengada nk shoot shoot kalau salah mmg salah ah , takde nye kau nk repeat pper . jgn menyesal :)

So , for now goodluck to all of you that going to have Mid-Year Examination especially my class , 3KAA1 and all formers in SMK Sultan Ismail . wish you guys all the best . makes ssi proud of your flying colour results , NEVER SAY NEVER , NEVER SAY COMPLAIN , NEVER SAY DIE . kang betul-2 godai sush hihiii #merapu . last but not least , ade ucapan sikit untuk certain orang yg sentiasa ade dgn aku dh ceriakan hari-2 aku dengan warna pelangi <3

  • Ibu dan Ayah
Walidaini , Yaya janji akan buat yg terbaik . jadi tauladan utuk adik-2 taknak gayut lagi malam malam and pgg phone je . lpsni yaya tak hadap netbook je . lepsni bf baru yaya book(s) tknk dh perli yaya lagi okay? i'll try my very best to make you proud of me . just give me time and stay always on supporting me kay? Love you ♥

  • Rakan buli - Ammar , Afif , Nani , Naqi
Wahai adik-adik yg sengal lagi yg suka buli aku ni , sayang korg . korg still the best even selalu pukul Yaya , mengarah sana sini . beljar lah dik , tu je yg penting . nk enjoy? tunggu aft exam . utuk ammar buat yang terbaik . kadang-2 dlm hidup ni ade part yg kene serious ingat pesan yaya lupakan jap Syaa tu . Afif , adik atlet yg hitam lagi legam please back up jgn lazy sgt dik , tk kemana kau nnti kalau aktif sukan je . ape yg Yaya boleh tolong yaya cuba . Nani , adik yg gedik lagi manis kau mmg kawan jerit terpekik Yaya tiap-tiap hari , Yaya kagum dgn Nani sbb nani ade gift . Nani pndai do well in your exam setakat ni yg nani dapat semua A kan? keep it up :) last one , Naqi adik yg comel lagi geliga dan ganas . ni lagi satu beljar jgn nk hadap psp je , kang Yaya hempuk psp tu kang baru tahu . kdh love me , kakak

  • Rakan sekelas- Adlia , Aten , Yana , Cici , Aina , Qama and 3kaa1
Girlssssssss , goodluck ya baby ? we gonna rock the paper like the end of the year . just go and strive for it . apa pun boleh kn baby ? kite boleh ! Malaysia boleh ! SSI boleh ! 3KAA1 pun boleh ! semua pandai aku tak nafikan , lagi-2 Izzati and the gang fuhh pandai . tak lupa jugak Adlia tablemates aku sekor lagi tu pandai . btw , thnks selama ni byk tolong aku kat kelas . every each of you a bunch of thnks , jgn buat Pn Hanifah bebel ehh ;) wish you guys get flying clolours <3

  • Buah hati - Rifqi Ikhmal
Youu , sorry for everything kay . study jgn malas-2 tau . nnti taknak kwan you aaahaaa . I akan try jadi cool je . no marah-2 no benci-2 no maki-2 :) andd jgn lupa makan nnti masuk angin susah nak belajar pun tkd mood . tc of yourself , when im not around . miss you hihihhi ^^

  • Seniors -Khaliq , Pudin , Naqib , Fendy , Ejune , Kak Dian , Kak Zahra , Kak Syera , Kak Eza
Just want to say all the best . tknk ckp banyak-2 . btw , Pudin tengokkan si Khaleq ni malas bebeno nk belajorrrr , Naqib stay AD always , dia kata kau rajin . Fendy , jgn bahan aku lagi tau? like i said be cool , chill chill and be like a boss . no need to hurry . Ejune , lama tk jumpa kau bang , hope in pink of health . semuaaa jaga diri (:

  • Beloved friends - THC, Jia , Anis , Mye , Lina , Echa , Erin , Fahmy , Ana Mira , Nadiah , AE and ramai lagi mls nk list :D
Mungkin ade yg pernah jumpa di alam realiti , mungkin ade juga yang masih dia alam maya . walaupun begitu nk ckap all the best jugk sbb korg mmg the best! Vaa Vaa Voomm terima kasih sgt sbb jadi kwan dan sudi melayan aku hihiiii ^^ stay cute , pretty and handsome always . me love ya >,<
AKHIRUL KALAM


SEE? MY FACE NAK KEMANA SIOT? ALAAAA RINDUU PULOK BUDAK-2 KAPO ALAA MEHH CIUM SIKIT MUAH MUAHHH , LOVE Y'LL TILL ETERNITY



ingatlah selalu , aku sentiasa di hati kalian , jika rasa rindu handphone wa setiasa aje on kalau korg nak call or text or need something to ask me on giving opinion and some advise . wish me luck kay dudettes , cium pipi kiri cium pipi kanan . salam akhiran , Hidayah A budk pelam :)

2 comments:

  1. Nadiah mana ni? Takut terperasan pulakk kang

    ReplyDelete